"Alla stor sanningar börjar som kätterier."
- GB Shaw
HOME 
 

Sveriges eller Israels polis?

Svenska polisen hjälper israeliska ambassaden spionera
- får sprit i gengäld


Radio Islam har tidigare berättat om hur judarna haft sin judiske frände Sten Heckscher strategiskt placerad som landets högsta polischef och under de judiska ansträngningarna att tysta oss har man även sett Justitekanslerposten i händerna på juden Johan Hirschfeldt. Vi har också berättat om hur polisen efter direkta interventioner från högsta ort frisläppte flera fransk-judiska våldsverkare som arresterats på svensk mark då de skadat svensk polis i samband med deras misslyckade attack mot Ahmed Rami och Robert Faurisson vid en föreläsning vi arrangerade i Stockholm 1993.

Aftonbladet avslöjar nu att Israel bedriver spioneri i Sverige med hjälp av svenska polisen, som fräckt sedan belönas med "100-tals flaskor med sprit"!

Här följer artikeln i sen helhet, från Aftonbladet 2010-11-08:

Israel har också kartlagt svenskar

”De filmade och fotograferade folk”

Det är inte bara USA:s ambassad som övervakar svenskar.

Nu kan Aftonbladet avslöja att Israels ambassad också kartlägger personer – med hjälp av svenska polisen.

– Det är ett väl inarbetat samarbete. Polisen slår i spanings- och brottsregister, säger en källa.

Avslöjandet om att USA:s ambassad fotograferat och registrerat svenskar sedan 2000 slog ner som en bomb i lördags. Varken justitieminister Beatrice Ask eller Säpo kände till övervakningen.

”De samarbetar”

Nu visar det sig att Israels ambassad arbetar på liknande sätt. En källa med god insyn berättar att Israel samarbetar med både Säpo och Stockholmspolisen.

– Israelerna har filmat och fotograferat folk utanför ambassaden och residenset och tagit registreringsnummer på bilar. Sedan har de fått hjälp av polisen med slagningar i register, säger källan.

Görs slagningar i belastningsregistret?

– Vem som är ägare till en bil är inte tillräckligt intressant. Även ägarnas bakgrund, om de är dömda eller finns i spaningsregistret kontrolleras.

”Sköter lite snyggt”

Samarbetet har pågått i många år.

– Det här sköter man litet snyggt på lägre och mellannivå. Om Säpochefen säger att han inte känner till det så kan det stämma.

Säpos informationschef Åsa Hedin säger att hon inte kan kommentera uppgifterna. På Israels ambassad är man också fåordig.

– Vi kommenterar inte sådana uppgifter, säger vice beskickningschef Uri Rothman.

Enligt Aftonbladets källa får svensk polis presenter som tack för samarbetet.

– Framåt jul brukar det komma 100-tals flaskor med sprit till olika poliser, det har pågått i många år.

Justitieminister Beatrice Ask känner enligt hennes pressekreterare inte till de nya uppgifterna.

 

Hela artikeln är egentligen smått sensationell. Tänk bara tanken om det hade varit den iranska ambassaden som ertappades med dylikt förövande, vilken skandal det hade blivit! Bonnier-blaskor som Expressen och DN hade dragit igång en "folkstorm". Alla svenskar, även de längst bort i de mest gudsförgätna stugorna i norr, hade känt till "affären". Och de ansvariga polischeferna som begått hor för iranskt diplomatsprit hade samtliga raskt avpolleterats under hårda fördömande ord från landets högsta politiska ledning. Lek bara med tanken!

Men när det gäller apartheido-Israel - med starka vänner i det svenska etablissemangets absoluta toppskikt - blir de värsta av landsförräderier snabbt bortglömda och förlåtna.

Vi tänker här ofrånkomligen på den höga amerikanske militären amiral Thomas Moorers ord om den judiska lobbyns härjningar, i kongressmannen Paul Findleys bok "They Dare to Speak Out":

"Om det amerikanska folket förstod vilken makt dessa människor har över vår regering skulle de göra väpnat uppror. Våra medborgare har ingen aning om vad som pågår."